20 mars 2010

Lugn hemmadag

Idag inledde vi dagen med att kolla på de tapeter vi lånat hem från Nordsjö och försökte välja vilken vi ska ha på fondväggen i vardagsrummet. Vi kom rätt snabbt fram till två som vi tyckte bäst om, men vilken skulle vi välja.... Det stod mellan en limegrön/klargrön med medaljonger i samma märke som den vi har i köket och en blommig på grön botten. Båda är jätte-fina, men till slut så valde vi den limegröna. Den passar bäst till gardiner, kuddar, matta och andra detaljer medan den blommiga inte riktigt passade lika bra in. Men valet var inte lätt, den blommiga var så himla fin, men vi är mycket nöjda med vårt val! Jag försökte precis fotografera tapeterna men det blev inte alls bra, inget bra ljus.... Men så fort allt sitter på plats så kommer bildbevis!

Jossan har varit och ridit och efter lektionen så fick hon följa med sin ridlärare till hennes stall och rida på ponnyn Basti och hjälpa till. Vilken lycka!!! Och i kväll så sover hennes bästis över, så hon har haft en kanon dag!

Vi har mest tagit det lugnt, pratat tapeter och inredning, ätit fantastiskt god middag och allmänt myst. En riktigt skön dag! I morgon skulle jag vilja åka till IKEA och visa Jens ett matbord som jag tycker är fint, vi får väl se hur det går med det! :)

Inga kommentarer: