19 mars 2010

En riktigt bra dag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Tänk vad lite sömn kan göra! Har känt ett lyckorus hela dagen. Och vi pratar inte åtta timmar i sträck, utan först fyra timmar sedan två och sedan 30 minuter - men oj! vad det gjorde underverk! I natt tar Jens Johanna så jag får sova ut så tänk hur jag kommer att må i morgon, jag kommer väl att vara rena rama Duracell-kaninen! :)

Men jag har verkligen haft en super-mysig dag idag. Jag har fixat hemma, hunnit stryka lite, plockat lite och så har jag suttit uppe på loftet och pysslat, lyssnat på musik och druckit kaffe - det var så himla mysigt. Johanna har bara sovit en gång idag, fast länge. Hon vaknade redan klockan två så jag trodde på en tidig kväll för henne eftersom en eftermiddagsvila inte var att tänka på efter den långa vilan mitt på dagen. Men hon körde hårt ända till klockan var över tio på kvällen, och på ett strålande humör var hon. Nu ligger hon helt utslagen i Jenses säng och jag ska alltså sova själv nere i hennes rum. Ska faktiskt gå och lägga mig nu - och läsa bok! Det är inte varje dag det händer! :)

Jo, en annan sak har vi hunit med också! Vi var och tittade på tapeter till vår fondvägg i vardagsrummet. Vi har lånat hem ett gäng tapeter, ska bli kul att kolla på imorgon! Har faktiskt inte en aning om vad vi kommer att välja....kul!

Inga kommentarer: