10 mars 2010

IKEA shopping

Igår var jag på IKEA och shoppade, jätte-kul! Jag var först hos mina föräldrar och fikade lite och de var gulliga och passade Johanna medan jag åkte till IKEA. Kändes lyxigt att gå där och titta och fundera i lugn och ro, inte för att Johanna brukar störa mig, men det var mycket enklare utan att behöva tänka på henne. Och enklare för att jag slapp både dra på hennes vagn plus det jag skulle köpa, det blir lätt lite bökigt.

Jag hade några saker som jag visste att jag ville köpa, som en grind till trappan och en filt som jag tycker är så fin. Sedan så ville jag ha något till hallen.....och lite annat! Så, det här blev det. Det var lite kul att titta ner i vagnen när jag var klar.....man kunde liksom ana ett "mönster". :)


En jätte-fin kandelaber från serien STOCKHOLM. Den står nu på matbordet i vardagsrummet. Den kommer att bli ännu finare där när vi köper ett nytt fint vitt bord!

En grind att ha för trappan där uppe. Det kommer att behövas en där nere också har vi upptäckt...


Jag köpte två av dessa "burkar" eller vad vi ska kalla dem, de är i vitt porslin och jag har dem på diskbänken med örter i. Fint!

Jag älskar denna filten, vi har redan en på vår säng. Denna ska jag ha som överkast på sängen i Johannas rum.


Denna lampan tycker jag mycket om, i all sin enkelhet. Jag köpte tre stycken, en till Johannas rum, en till Josefines rum och en till fönstret i trappan. De ger fint ljus och det ser fint ut utifrån.


Denna ljuslyktan står nu på byrån i hallen tillsammans med ett par nya krukväxter, jätte-fint!

Och så vita fina galgar till hallen, det blev jätte-bra!

Självklart så fick några blockljus och lågenergilampor också följa med hem, sånt där som alltid slinker med när man är på IKEA!

Jag handlade också några fina krukväxter på en jätte-mysig blomsterbutik som ligger här där vi bor, den heter Inspira och när man kommer in i den så vill man verkligen ha allt. Jätte-fina saker har de! Så nu känns vårt hem lite nytt och idag trivs jag lite extra bra, så enkelt det kan vara ibland! :)

Inga kommentarer: