08 mars 2010

Hem o Villa mässan

Igår var jag och Jens på Hem och Villa mässan i Malmö. Alldeles själva, utan barn! Josefine och Johanna var hos Jens syster och det hade gått super-bra. Ja, Jossan är ju van vid att vara där men det var första gången för Johanna att bli passad av dem en längre stund. Det hade som sagt gått super-bra, inga problem alls.

Det var kul att gå på mässan, men framför allt var det mysigt att vara själv med Jens. Att bara strosa runt och prata, det var mycket länge sedan. Tiden går så fort annars, det är mycket vardagsbestyr som tar överhanden plus att Jens jobbar mycket. Så det var så himla mysigt att bara vara där vi två. Mässan i sig var som Hem och Villa mässan brukar vara, kul men inget sådär super speciellt. Det var även en trädgårdsmässa men den blev jag lite besviken på, hade hoppats på mer inspiration men det var mest lökar som såldes och så lite annat. Som vanligt så blir vi enormt pool-sugna när vi är på sådana här mässor! Tog lite nya broschyrer och fick lite nya prisuppgifter så nu får vi väl se vad som händer under våren.....vi har ju ett par badrum som är i stort behov av renovering också.....plus tusen andra saker. Men tänk att ha en pool i sommar! :)

Efter mässan åkte vi och hämtade upp tjejerna och blev kvar hos Sofie och Mattias en stund och satt och pratade. Alltid lika mysigt att vara där, de har verkligen lycktas skapa en varm och mysig atmosfär hos sig. Både deras hem i sig men även som familj, jag trivs super-bra hos dem!

Hemma låg det tinad lax i kylen och tanken var att vi skulle göra fisksoppa, som visserligen är väldigt gott men vi var så himla trötta.......så det fick bli hämtpizza på vägen hem! :) Skönt att bara sätta sig och äta direkt när vi kom hem. Vi syndade till och med med cola....det ni! :)

5 kommentarer:

Kim sa...

Hihihi, att ni vill göra om är väl en sak, men "i stort behov av renovering"? Det låter ju som att de är fallfärdiga. =)

Jennica... sa...

Fallfärdiga kanske de inte är......men man kan inte stänga dörrarna för då luktar det så illa att man inte kan vara där inne, den ena toaletten läcker (för andra gången) och vi måste ha hit en VVS-gubbe och så är de ju fula....men det kanske inte räknas! :)

Anonym sa...

Det spelar väl ingen roll om VVS-gubbarna är fula
tycker
P

Jennica... sa...

Hahaha! Hoppsan!!!

Men det är klart...en snygg VVS-gubbe är ju bättre än en ful....kanske.... :)

Maria i Lilla villa vita sa...

Vad spännande med dina ideér med din nätbutik. Jag ska helt klart hålla ögonen öppna efter den!
Tack för din fina kommentar hos mig!
Kram Maria