06 mars 2010

Dagens inspiration - fina barntapeter

Det har kommit en ny tapetkollektion från Midbec för barn. Jag vet inte om den är tänkt att tilltala just barns sinne för estetik, den tilltalar i alla fall mig! :)

Nedan tapet i rosa/röda/vita nyanser är ju väldigt mönstrad och kanske blir för mycket i ett helt rum, men den hade varit perfekt som en fondvägg i ett barnrum med för övrigt vita väggar. Så fräscht och sött!

Här har man använt tapeterna för att skapa figurer och det är ju en riktig kanon-idé! Om man tittar riktigt noga på bilden så ser man också att tapeten som är på väggen är ljust rosa med vita prickar, så underbart! Prickigt är mitt absoluta favoritmönster, det är så fint.

Om ni känner er sugna på att göra egna figurer i tapet så prova att få köpa (eller till och med få) tapetstumpar i färghandeln. Jag vet flera som har lyckats få överblivna tapetbitar, som butiken ändå inte har någon nytta av men som är perfekta att använda för att göra just figurer med, eller använda för att göra kort, scrapbooking, klä saker i och så vidare.

Inga kommentarer: