23 februari 2010

Dagens inspiration - tavlor & ramar


Bild: Pottery Barn

Jätte-fint att samla flera tavlor i olika storlekar men ändå hålla formen av en fyrkant i ytterkanterna. Snyggt också med den svartvita färgskalan på både tavlor och ramar.

4 kommentarer:

Kim sa...

Det är precis så jag vill ha det på min vägg och har sagt i hundra år. Fast jag vill ha fotovägg... helst med Skottlandsbilder som Lina tagit, men vissa Linisar är lite motsträviga. =)

Jennica... sa...

Jag vill också ha en sådan fotovägg med foto på nära och kära. Det är såå fint! :)

Maria sa...

Det gäller att uppdatera den bara... vi har en gammal som Roger gjorde när Ellen var liten, dvs hon finns med som bebis på några bilder. Idag upptäckte Felix att han inte finns med på någon bild och blev ledsen. "men bebisen som kryper, det är väl jag?!". Tror att pappan får uppdatera fotona lite :-). Funderar också på att flytta den från trapphuset till badrummet, där är ju en stor vägg och där hänger den ju mer synlig så kan man beundra värdfolket medan man sitter på toa, eller vad tror du :-). Välkommen hem till vintern förresten, jag är hemma sjuk själv och sjuk Ellen också...Kul sportlov!

Jennica... sa...

Tack! Men vad trist att ni är sjuka! Inte så kul precis.....

Ja men en fotovägg på badrummet hade väl varit trevligt! Så kan man liksom helt ogenerat beundra er bakom stängd dörr! :)