13 december 2009

Sjukstuga

I fredags kväll började Johanna kaskadkräka och idag har Josefine tagit vid. Jag antar att det är vinterkräksjukan som har drabbat oss. Johanna hon bara sover och sover och är helt slut, Josefine är lika vit som soffan hon ligger i och Jens är helt däckad även han, även om han inte har kräkts (ännu...?). Jag mår dock bra - än så länge.....hoppas det varar till Jens blir bättre i alla fall. Det är ju lite jobbigt om vi är sjuka båda samtidigt. Det känns lite läskigt att bara "vänta" på att bli sjuk, men det känns ju nästan oundvikligt. Och jag som hatar att kräkas.....jag är ju bara sämst på det, om nu någon är bra på det. Men jag svimmar ju hela tiden när jag kräks, en ganska onödig egenskap om jag får säga det själv. 

Så, det är sjukstuga här. Tråkigt. Vi skulle ha varit hos mina svärföräldrar idag, Jens pappa fyller år. Det känns också inte alls som någon bra timing att bli sjuk just nu, julklappar som ska inhandlas, ett hem som ska pyntas, lite julgodis att baka och sådär. Men men, allt har väl sin tid antar jag.

4 kommentarer:

Kim sa...

Usch då, det där låter minsann inte kul. Ni får krya på er där ute i skogen och du får hålla dig undan bacillerna Ackisen!

Lina sa...

Blä, vad jobbigt.. Hoppas att ni kryar på er snart!

Lotta(svärmor) sa...

Hej sjuklingar!
Hoppas ni mår bättre nu...!

Jennica... sa...

Tack, nu mår vi bättre igen. Men det är ju en pärs....blä.