16 december 2009

Friska igen

Nu känns allt bra igen, skönt! Snabbt och intensivt får man väl säga! Och tur var väl det, inget vidare kul med den där kräksjukan, bara namnet liksom.....huuu.

Just nu är jag dock lite "dimmig" eftersom lillis vaknade klockan 2.47 (för att vara exakt) i natt och tyckte att det var färdigsovit... Hon satt upp i sin säng och ville inte alls sova, så hon fick komma över till oss. Jens gjorde en hjälteinsats och fick henne till slut att somna, efter ungefär 1,5 timme.....och eftersom jag låg bredvid så sov inte jag heller. Hade jätte-svårt att somna efter det också, så när klockan ringde i morse så kändes det som tortyr! Kan tänka mig att Jense känner samma sak idag....

Så, förhoppningsvis så somnar hon snart igen för sin förmiddagsvila och då tänker jag faktiskt också sova! Just nu håller jag på att planera mina julklappsinköp..... På grund av sjukdom och annat elände så har jag ju inte alls hunnit ta tag i julen ännu.....inga julklappar är inköpta, inget julgodis bakat, ingen gran och inget pynt....! Hrm....får ta en riktig välplanerad slutspurt, så ska det nog bli jul här med i år! :)

Ute snöar det lite men det smälter bort direkt, synd....hade gärna haft en vit jul! Det hade väl varit härligt! Tänk en vit julafton och sedan ett vitt jullov med lite pulkaåkning och så! Det önskar jag mig! :)

6 kommentarer:

Kim sa...

INGA JULKLAPPAR?! Nej, det här får du verkligen styra upp!

Anonym sa...

Skönt att ni nu alla är friska.

Pappa

Jennica... sa...

Tack pappa för den lite mer sansade kommentaren!
Hörru Kimman, stressa mig inte mer nu!!! Gaaahhhh!!!

Jens sa...

Saknar Hannebanne!! Det var faktiskt en ganska mysig stund i natt. Hon var jättesnäll och låg och pillade på min näsa eller på kaninens öron, tills hon somnade!

Kim sa...

Jag saknar också lillskruttisen och ja, er andra med för den delen, men snart är det jul! Massa klappar och MASSA RIM!

Jennica... sa...

Ja, hon är faktiskt go när hon ligger i vår säng. Inte störig eller så, men trots allt vaken! :)

Och Kimman, bara du nämner RIM så blir jag helt "darrig, stirrig.....". En sak i taget!! En heeel vecka kvar! :)