04 oktober 2009

Värsta mysdagen

Vilket regnande, ruskande och blåsande det var igår!! Ja, det blåser fortfarande jätte-mycket men det regnar i alla fall inte. Men trots detta ruskiga stormväder så hade vi värsta mysdagen!

Jag och min kompis Nellie åkte in till Malmö och gick på nyöppning av en pysselbutik som enbart säljer saker till kortmakeri och scrapbooking. Det är bara en liten butik men tiden försvinner där inne. Det var som Nellie sa, att "tänk att vi var där i två timmar fastän butiken var så liten!". Det finns hur mycket kul och fina saker som helst! Jag köpte lite fina papper, ett par stämplar, ett par pennor och blommor som är fina att fästa på kort.

Sedan åkte vi hem i rusket och fikade lite hos oss innan Nellie åkte hemåt. För oss blev det ingen middag hos svärföräldrarna eftersom Jens mamma blivit sjuk tyvärr. (Hoppas du känner dig bättre idag Lotta!) Istället så blev det hemmamys 'en masse'! :)

Jens satt uppe på vårt lilla loft och programmerade och hade mysigt på sitt sätt - hur man nu i hela friden kan tycka att programmering är att mysa, men sån är han och viktigast var i alla fall att han hade det bra. Jag och Jossan satt nere i vardagsrummet vid vårt stora matbord med alla pysselgrejorna framme och gjorde julkort. Sååå mysigt att ha en massa egentid med henne! Hon drack saft och åt choklad och jag drack te, regnet smattrade mot rutorna runt oss och vi hade bra musik på stereon - så himla mysigt! Lill-fian sov ju mest eftersom det var kväll men när hon var vaken så turades vi alla om att vara med henne så hon hade det också bra.

Jossan sa flera gånger att hon tyckte det var så mysigt att bara sitta och pyssla med mig. Det värmer gott i hjärtat att höra det! Och hon är ett jätte-mysigt sällskap! Hon är riktigt duktig på att göra kort och vi pratar om stämplar, färgval, pappersval och annat som vi tycker är viktigt! :)

Denna fantastiskt mysiga dag toppades av att det var min tur att få sova själv i sovrummet, Jens tog natten med Johanna (som fortfarande strular lite med sömnen). Det är otroligt skönt att gå och lägga sig i den stora sängen och veta att man kan få sova ostört och hur länge man vill! Och jag sov länge, men tyvärr inte så ostört eftersom det blåste så det knakade i hela huset så jag vaknade ganska många gånger. Men det var helt ok ändå!

4 kommentarer:

Erik och Nellie sa...

Åh, vilka fina kort det blir! Jag är så sugen på att få ordning så jag kan ta fram mitt pyssel. :)

Jennica... sa...

Det är jätte-kul! Vi får hitta ett datum för vår pysselhelg! :)

Kim sa...

Mysisar! =) Vilka supertjusiga kort! Du kan du!

Jennica... sa...

Tack Kimman! De blir rätt fina faktiskt....och det är så fantastiskt kul!