23 oktober 2009

Mysfredag

Det blev en mysig start på dagen för mig och Josefine. Jag bestämde mig för att köra henne till skolan istället för att hon skulle ta bussen, så att vi kunde få sova lite längre och ta det lite lugnare här hemma, och det var skönt. Det handlar bara om en halvtimme men den där halvtimmen gör mer än man kan tro. Hon åt sin frukost och vi mös lite med Johanna innan vi körde iväg. Tyvärr fick Jens en inte lika mysig morgon eftersom han fick skynda iväg till ett tidigt möte stackarn...

Nu sover Johanna igen och jag har precis ätit min frukost i lugn och ro framför TV'n och Nyhetsmorgon. Nu ska jag pyssla lite kort, förhoppningsvis så sover lillstumpan lite till. Sedan tror jag att det blir lite småstädning och förbereda för en mysig fredagskväll. Det blir tjejkväll här hemma ikväll eftersom Jens ska ut och äta middag med några vänner. Jag skulle kunna tänka mig att det blir popcorn, mys i soffan och Idol! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter mysigt. Min fredagskväll är inte bestämd än, men det kan bli allt ifrån Helsingborg till jobb till tvättande till middag hos päronen.

Jennica... sa...

Ojdå! Då har du i alla fall lite olika att välja på! :)