23 september 2009

Jobb besök och ridning

Idag har jag varit på mitt jobb och hälsat på! Och visat upp Johanna, för det är väl henne de är mest nyfikna på. :) Det var i alla fall jätte-kul att träffa alla igen! Och de undrar såklart hur jag har det, vad jag gör om dagarna, om jag gillar att vara hemma och om jag saknar jobbet - och jag måste ju vara ärlig......och säga att jag njuter i fulla drag av att vara hemma! Och att jag är helt salig över att jag får vara hemma i 1 år till!! :)

Däremot så är det några personer som jag faktiskt känner att jag saknar att ha i mitt liv, några som jag kommit närmre än andra och som jag saknar att ha den där dagliga kontakten med. Men det är ju faktiskt ganska så enkelt att hälsa på eller bara åka dit och äta lunch ihop. Kul var det i alla fall att hälsa på!

Väl hemma så var det bara att fixa lite mat till båda tjejerna för att sedan bege sig iväg till Josefines ridning. Idag var det dags för privatlektion på ponnyn Basti! Det är härligt att se hur Jossan njuter av att vara där och pyssla och dona, hon pysslar, ryktar och borstar Basti mycket mer än vad hon gör med ridskolehästarna. Det är kul att se att hon tycker att det är så roligt! Ridningen gick också bra, det var ju tredje gången vi var där nu och Basti passade på att testa henne lite, men jag tror nog att Josefine gick vinnande ur den kampen! 

Se bara så fina de är ihop!



Lill-syrran var såklart med och tittade! Mössa på och tjockt täcke, för idag var det blåsigt och ganska så kyligt. Hösten är på väg.....

2 kommentarer:

Kim sa...

Det är verkligen sötistjejer det där! Jossan ser så cool ut, superduktig!

Jennica... sa...

Ja, de är goa. Var och en på sitt sätt! :)