12 augusti 2009

Äntligen!


I dag kom de äntligen, våra nya maskiner! En tvättmaskin och en torktumlare, båda från Bosch. Ska bli riktigt kul att få tvätta i nya tysta lite snabbare maskiner än de gamla som fanns här i huset när vi köpte det.

Nu har vi varit utan tvättmaskin i en vecka och för oss börjar det bli kris! :) Förutom den "vanliga" tvätten så har vi ju en liten kräkbebis som kräker både på sig själv och på oss, och vi tvättar en tvätt varje dag med bara "den" tvätten förutom det andra. Dessutom tycker jag att Josefine har bytt kläder två gånger om dagen nu på sommaren, alltid något som smutsas ner eller blir blött.

Men nu, nu ska det tvättas! Ska bara läsa instruktionsböckerna först.....det finns ju liiite fler val att göra på dessa maskiner jämfört med de gamla!

2 kommentarer:

Kim sa...

Nice! Själv bokade jag tvätt-tid 1,5 vecka i förväg för att kunna få en kvällstid innan vi åker... =)

Jennica... sa...

Usch, så jobbig! Det var en av de mest fantastiska saker när vi flyttade till hus från lägenheten, att kunna tvätta när man ville - och att ha en egen parkeringsplats. Precis utanför huset. Inte som i stan där man fick köra runt i evigheter innan man hittade en plats, lååångt bort!