18 juli 2009

Kalasdag

Idag blir det en kalasdag. Först ska vi till Josefines och Johannas äldsta kusin som fyller 15 år idag. GRATTIS Calle!!!

Därefter bär det av till våra vänner Stefan och Malin på middag. Det var länge sedan vi träffade dem, så det ska bli kul!

Idag regnar det och är väldigt grått ute. Alldeles mörkt inomhus och man får ha lamporna tända. Egentligen är detta en riktig pusseldag, vårt pusslande har avstannat under veckan då det ju varit fint väder. Men det får bli en annan regnig dag som vi tar tag i det igen. Det ska ju bli några sådana dagar nu, om "väderförståsigpåarna" har rätt.

Nu sover Johanna och Jossan spelar dataspel. Jens jobbar. Detta innebär att det är helt perfekt läge för mig att göra mig iordning, i lugn och ro. Idag ska jag ha vita jeans på mig!!! 

3 kommentarer:

Kim sa...

15?! Ja herregud... ha så kul i vita jeansen! :)

Dalaskolans Ettor sa...

Hej Jennica! Sitter här mitt i natten på verandan och väntar på att P ska komma hem från fisketuren i Jämtland. Tänker så ofta att jag ska ringa dig men du vet, hur det är. Idag har vi haft loppis här på gården (sommarhus)och jag har severat kaffe och hembakat en masse, Astrid har haft eget bord och kan allt om valörer och att pruta och växla nu :-) I morgon ska vi till Bassholmen och leva vandrarhemsliv med vänner i några dagar, sedan blir det mer landet innan vi flyttar hem igen. Kram på dig, Karin (ursäkta mitt trötta jobbgoogleanv.namn... :-)

Jennica... sa...

Kim: Ja, det är otroligt att han är 15 år!! Och jag hade kul i vita jeansen, kände mig fin för första gången på mycket, mycket länge!!

Karin: Hej!!! Vad kul att höra av dig!!! Ja, vi får försöka få till ett telefonsamtal, vi har ju "rätt" mycket att prata om!! KRAM!!