06 april 2009

Utflykt

Idag har jag och tjejerna varit på lite "utflykt". Först var vi i Lund för att Johanna skulle göra ett hörseltest, detta gick bra. När vi var där så passade vi på att ge Johanna mat så att vi kunde göra lite fler ärenden. Det gick också bra, inte för mycket kräkande eller gnällande.
Vi åkte till Nova Lund och tittade på vårskor och vårjacka till Josefine och hittade båda. Det blev ett par gympaskor eftersom hon har sin hälsporre så måste hon ha skor med tjock sula. Det fanns ju så många andra coola skor på sportaffärerna, men det får vi vänta med. Nu måste det vara mer praktiskt, men det var ok. Sedan fick hon välja jacka och det blev en från JC. Kanske inte lika praktisk, kanske lite för tunn. Men den är cool, svart, midjekort och lite blank och hon är onekligen tuff i den! :)

Sedan tyckte Johanna att det var nog, hon satte igång att skrika för full hals och jag blev lite svettig....det får erkännas. Vi gick lite för att se om hon lugnade sig, vi bytte blöja men inget hjälpte så vi beslöt oss för att köra hem och det var nog ett bra beslut för vi var ganska så trötta alla tre. 

På vägen hem så slängde vi en massa tidningar i pappersinsamlingen och vi la klädpåsar i klädinsamlingen, kändes duktigt! Det har varit ett dåligt samvete som först har legat i tvättstugan ganska länge och nu har vi kört runt med det i bilen ett tag, men nu är det i alla fall slängt! :)

Det vi inte gjorde, som vi behövt göra, var att handla......får väl se om jag kan sticka iväg och göra det ikväll när Jens har kommit hem. Är inte riktigt redo att gå på ICA Maxi med en skrikande bebis ännu......

Väl hemma så kraschade jag i soffan med Johanna för att ge henne mat, Jossan åt sin lunch framför tv'n. Det blev lite gruff och gråt, fortsatt magknip...... Jossan var också lite "gruffig" eftersom hon inte hade nåågot att göra och det var helt plötsligt ganska trist med påsklov. Nu har hon i alla fall lyckats få hit en kompis och de är ute och studsar på studsmattan. Alltid nåt! :)

Själv hade jag helst av allt velat SOVA, men det får vänta till i natt - förhoppningsvis!

2 kommentarer:

Kim sa...

Tycker du hunnit med en väldig massa idag! Impad!

Jennica... sa...

Ja, faktiskt ganska så nöjd med mig själv! :)