06 april 2009

Mysig söndag!

Igår var vi hemma hos Lagercrantzarna för att fira kusin Victor som fyllde 12 år. Det blev en jätte-mysig söndag med hemmagjord pizza och chokladkladdkaka - mums!! Vi stannade ända till kvällen och bara satt och pratade och slappade, super-mysigt! Det är alltid lika mysigt att vara där, så avslappnat och skönt på något sätt. Både jag, Jens och Jossan trivs väldigt bra där. Och även Johanna visade det sig, som sov mer eller mindre hela tiden! Bara mös i olika famnar. :)
Tyvärr blev det lite annat när vi kom hem. Då satte magen igång att knipa och det blev en jobbig kväll och natt. Inte så att hon skrek hela tiden, men det märktes att hon hade ont. Hon kom liksom inte till ro, hon har legat och gnytt, gruffat, pipit, gråtit och rört på sig hela natten. Hon har ätit dåligt också, inte "dåligt" som i lite utan "dåligt" som i att hon har ätit på ett dåligt sätt. Hon har inte kommit till ro för sin mage utan ätit för snabbt, svalt massor av luft och inte legat stilla. Inget bra ät-sätt för en bebis med magknip....

Idag är det hörseltest för henne inne i Lund på förmiddagen. Så efter lite frukost och mys här på morgonen blir det till att köra dit. Borde sedan handla lite, får väl se hur formen är då!

3 kommentarer:

Kim sa...

12 år! Det är galet vad stora de där kusinerna börjar bli!

Jennica... sa...

Jo du, för att inte tala om Calle som blir 15 i sommar!

Kim sa...

15!!! Jag trodde det var 14 och tyckte att det var mycket!