17 april 2009

Mysig fredag!

I eftermiddag kommer Sara hit efter jobbet! Så himla mysigt! Vi har inte setts sedan jag gick hem från jobbet vilket ju är en  månad sedan, och så har hon ju inte träffat Johanna ännu. Men nu är det dags! Och med tanke på hur lill-tjejen växer så är det på tiden, om hon vill se henne när hon är sådär yttepytte liten.  Vi ska äta lite och så måste jag ju få lite skvaller från "verkligheten"! :)
Jossan ska också träffa en kompis idag. Hon ska leka med Rebecca, hennes "gamla" kompis från Lomma. De ska först leka hos henne och Jossan ska följa med när hon rider. Sedan kommer de hit och sover över och sedan ska Rebecca följa med Jossan på hennes ridning i morgon. Det ser de fram emot!

Andra planer för dagen är att inhandla ett linne och nya tights som Jossan ska ha på sin gymnastikuppvisning på söndag. Kanske kan det bli en promenad också. Vi får väl se. En dusch hade ju också varit bra att få in i schemat! :)

Jens är i Stockholm sedan igår och kommer hem i morgon. Han är där för att jobba med den kund han har där uppe, och igår passade han på att träffa sin kompis Jonas och de var på konsert. IceCube.....inte min grej precis... :) Men det hade tydligen varit en jätte-bra konsert och idag är det jobb för hela slanten som gäller. I morgon kommer han hem igen.

Solen skiner och vinden verkar ha avtagit - skönt!! 

2 kommentarer:

Kim sa...

Soft helg! Jag har mailat dig förresten, Gmailen!

Jennica... sa...

Ska genast kolla!