09 april 2009

Mys i solen

Idag har det varit super-fint väder, solen har skinit på oss hela dagen. Jessica kom hit i förmiddags och hälsade på, hon hade sin lille Oscar med sig. Han är en riktig solstråle, 16 månader gammal har han hunnit bli. Hon hade med sig fika, bra med vänner som förstår att man inte är riktigt "med" ännu! :)

När de hade åkt hem så mös jag, Jossan och Johanna i trädgården. Johanna låg och sov i vagnen och Jossan studsade och gjorde uppvisningar för mig. Mysigt! Jag lyckades till och med få ihop en handlingslista med middagar för hela påsken och nu är Jens iväg och handlar. Sakta men säkert så kanske ordningen börjar återställas.....kanske.......



3 kommentarer:

Kim sa...

Mysigt! Jag vill också ligga nerbäddad så där skönt, blir helt avundsjuk!

lotta sa...

hej hej,
lilla gumman. här läser man inte på några veckor (dagar känns det som) och genast är man helt off!
akuten!? hoppas verkligen att det ordnar sig så småningom.
ni verkar så coola! jättebra.
puss puss
håll ut
"allt ordnar sig
vet inte hur - men det gör det"
(shakespeare in love)
puss puss
saknar dig

Jennica... sa...

Hej Lotta,

Akuten låter värre än det är.....nu har vi varit där och kan inte göra så mycket mer. Skönt att få konstaterat att det inte är något allvarligt, utan "bara" magknip.

Saknar dig med. Lovar att komma och hälsa på, men väntar lite till. Även om vi kanske låter coola så vet jag inte riktigt om det är så! :) Men om du/ni har vägarna förbi så är ni väldigt välkomna hit!

Sköt om dig, KRAM!!!