11 mars 2009

I did it!!

Idag var sista dagen på kontoret, i morgon och på fredag väntar möte utanför kontoret med övernattning. En perfekt avslutning på min sista vecka!! Och - jag gjorde det!!! Jag tömde min inbox, inga mail alls när jag stängde ner!! :)
Blev en något hektisk sista dag! Möten och mycket som skulle klaras av. Jag vill så gärna att Nellie, som är min ersättare och dessutom min vän, ska få en så bra start som möjligt. Vill komma ihåg allt som hon behöver veta. Men hon vet att hon får ringa när hon vill i och för sig. 

Så, när alla mail var besvarade och alla sista minuten uppgifter var fixade så var det bara att städa och "packa ihop". Tömma skrivbord, slänga gamla block och papper, samla i hop alla privata saker som man samlat på sig och spara undan allt man ville ha kvar i ett skåp. Sedan till slut så var skrivbordet tomt, det enda som blev kvar var en skärm, en telefon och lite damm i princip!

Känns såå skönt att närma sig slutet av sista veckan och därmed början av min mammaledighet! Samtidigt så måste jag erkänna att det kändes lite nostalgiskt, vemodigt att ta hissen ner och lämna huset för sista gången på länge. Jag kommer givetvis att hälsa på, men ändå..... Jag gillar ju verkligen mitt jobb och mina arbetskamrater, även om jag varit trött på det på slutet. Framför allt så kommer jag att sakna människorna.

Men - nu väntar två dagars möte där jag egentligen bara kan sitta och lyssna och umgås med mina kollegor. Sedan blir det en kul middag på kvällen och så den sista dagen som jag ska jobba - på 1,5 år!!! Svårt att förstå!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Ojoj! Grattis till rensandet av inkorgen och ha så kul med övernattningen

Jennica... sa...

Tack! :)