05 mars 2009

Bebiskläder!

Idag var jag och Jossan på Center Syd för att fixa lite ärenden, vi skulle köpa presenter till henne kompisar. Hon har ett Discokalas i morgon och så ett Bowlingkalas på lördag.
Sedan kunde vi helt enkelt inte hålla oss längre - vi var bara tvungna att köpa lite bebiskläder!!!  Jag har ju inte velat innan, jag vet att många fixar och donar och handlar till sina ofödda bebisar långt i förväg, men jag kan inte det. Det känns som om jag tar saker för givet, tar för givet att allt ska gå bra. Kanske lite skrockfullt.....jag vet inte, men så funkar jag i alla fall. Men nu är det ju bara 4 veckor kvar tills planerad födsel och det är ju ok om bebisen skulle vilja komma redan nu.

Så - vi traskade in på Lindex och försökte hitta något som var neutralt eftersom vi inte vet om det är en flicka eller pojke. Åhhh, det fanns så mycket fint!! Såklart massor små söta rosa/röda kläder till småtjejer och tuffa kläder i blått/grönt till smågrabbarna. Men även neutrala kläder som gick i vitt, grönt, gult, brunt....sååå söta. 

Detta valde vi:

Söt liten body, vit botten med mönster i grönt, brunt och rött.

Vita velourbyxor.

Söta små strumpor i storlek 10-12!

Söt liten mössa i vitt med bruna ränder, jätte-liten men så vet man att den kommer att vara såå för stor....gulligt!! :)


Urmysig overall i brunt med foder i samma mönster som bodyn. Den är såå mjuk och gosig!

Detta blir en perfekt liten outfit att åka hem i. Något eget liksom. Jag ska även ta och titta över de bebiskläder vi redan har, Jossans gamla. Jag har för mig att det finns en del neutrala färger i de minsta storlekarna. Men det var så mysigt och kul att köpa nya små bebiskläder.....helt overkligt, men kul! :)

Som Jossan uttryckte det:
"Åhhhh mamma, vi är helt hopplösa!" och
"Åhh, vad vi kommer att skämma bort den här bebisen!"

9 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Så underbara saker ni köpt. Ja nu längtar vi alla. Kram till er alla från mamma

Kim sa...

Så jättefina kläder!! Kommer bli världens sötaste bebis!

Anonym sa...

HAHAHA!!!! den lilla bodyn är jätte gullig. Den lilla mössan kommer att bli för stor.

Kim sa...

Är du inte i skolan din lilla busunge? =)

Jennica... sa...

Jossan är hemma idag, magknip.

Och visst var det söta grejor! :)

Kim sa...

Stackars Joss, hjälper inte pulvret?

Jennica... sa...

Det är inte samma magont, säger hon. Och för den delen som kom hon precis och deklarerade att hon nu mår bra och vill gå på sitt planerade kalas ikväll.......

Kim sa...

Det är inte lätt när det är svårt...

Jennica... sa...

Nej, något sånt........glad att hon mår bättre såklart, men stressad över de grejor jag fick ställa in på jobbet.....jaja, vad är väl en bal på slottet!! :)