07 december 2008

Julfest á la Hippiestyle!

Då var det alltså dags för vår julfest på jobbet i fredags - och oj! så kul det var!!! :)

Jag var rätt nöjd med min outfit, det blev en klänning i blommigt med brodyr som gick i rosa från Indiska. Jag hade fönat håret rakt och hade läderband som pannband och fäste tygblommor runt om. Jag hade örhängen med fjädrar och så en massa armband. Såg lite ut som Pocahontas faktiskt!  :)
På fötterna hade jag ett par jätte-fina skor med hög kilklack som såg sådär härligt 70-tals aktiga ut. De hade jag fått låna av min arbetskamrats dotter.

De hade dukat upp med välkomstdrink och så i själva ingången. Där stod en folk i en allsköns blandning av olika stilar på hippie/flower power temat. Jätte-kul att mer eller mindre alla var utklädda!!!

Sedan blev vi "insläppta" där själva festen skulle vara, de hade gjort så fint och på scenen stod ett liveband redo att sätta igång. De var också utklädda och drog i gång med "Kung Fu Fighting" och fortsatte med tre andra disco/funk låtar i högt tempo! Alla bara satte igång och tokdansade direkt - och sedan fortsatte kvällen med hög stämning. Vi fick god mat och dricka och bandet fortsatte spela efter middagen.

Såååå himla bra musik! Precis min smak, disco/funk från 70-talet!!! Hade de spelat sån musik ute hade jag varit på disco varje helg....eller nja, inte det kanske.....men i alla fall! :)

Festen började kl. 19 och slutade kl. 01.00. När klockan var kvart över tolv sa mina fötter ifrån i de högklackade skorna, då hade jag dansat järnet i måånga timmar! Så en halvtimme innan festen slutade körde jag hem......kändes lite knepigt......jag som alltid är kvar till sist annars! :)

I vilket fall som helst så var det en super-kul fest!!!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter kanon! Ser fram emot bilderna! =)

Jennica..... sa...

Tog lite bilder med min mobil, men jag är inte riktigt vän med den kameran ännu. Får liksom inte till det med blixten, så mina bilder blev rätt kassa. Men det fanns andra som tog, de ska du få se! :)