30 oktober 2008

Nu förbereds det för film!

Nu har huset invaderats av filmgänget! :)

Det är fotografen och producenten som jag träffade i tisdags. Sedan är det en kille från produktionsbolaget, vet inte riktigt vad hans roll är samt den manliga skådespelaren. Kvinnan som ska spela hans fru samt barnet kommer senare.

Vardagsrummet är nu fullt av olika kameror, filmkameror och pryttlar. Jense skulle ju ha sett detta!! Det hänger svarta lakan över fönstren för de ska just nu filma en kvällsscen. De flyttar runt på saker och har med två egna fåtöljer där mannen och kvinnan ska sitta när de blir intervjuade. De släcker ner och pysslar och donar. Spännande att lyssna på dem!

Jag sitter här uppe och försöker jobba lite, men tjuvlyssnar samtidigt på vad de säger där nere. De verkar dock klara sig själva! :) Jag har lagat kaffe till dem i alla fall, tyvärr kan jag inte bjuda på så mycket annat - det är handlingsdag idag och till och med möjlken är slut!

Ska nog gå ner och tjuvkika när de tar scenen, man måste ju kolla in när ens kök ska bli filmstjärna! :) Jag har fått lite mer information nu, det kommer att bli en film som ska ligga på vårt Intranät, inte Internet som jag skrev tidigare. Det ska vara en film som ska användas i informations- och utbildningssyfte för våra medarbetare.....tror jag....

Spännande är det i alla fall! :)

8 kommentarer:

Kim sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kim sa...

Ååå typiskt! Då får vi ju inte se den!

Jennica..... sa...

Jag kan ju visa er via min jobbdator. Men jag tror inte att köket egentligen kommer att synas så himla mycket, det kommer nog mest att skymta i bakgrunden. De kommer ju att zooma in på ritningar från planeringsverktyget och då är det inte vårt kök de visar, så därför kan de inte visa vårt kök i detalj. Men det är lite spännande att bara upplåta sitt hus till ett sånt här jippo! :)

(Jippo är för övrigt ett väldigt töntigt ord!)

Kim sa...

Ja, så bra! Då får vi iaf se där! :) Jippo är väl ett festligt ord! ;)

Pernilla sa...

Eller så kan vi få se bilder på köket! :) Jag är köksintresserad just nu. Spännande med ett kök som blir filmstjärna. :)

Pernilla sa...

Och så hittade jag köksbilder... VAD FINT NI HAR! Vad är det för bänkskiva? Jättefin tapet. Vi ska också ha tapet i nya huset, istället för kakel. Blir supersnyggt!

Jennica..... sa...

Hej Pernilla,

Tack så mycket! Ja, du kan följa hela vårt köksbygge som vi gick igenom för ett år sedan snart! Phu, vilken pärs - men nu är vi super-nöjda!

All inredning är från IKEA, så även bänkskivan. Den är vit och högblank, precis som skåpen. Den är också ganska tjock, 4 cm tror jag den är. Många frågar om den inte blir repig lätt, men det blir den inte. Den håller jätte-bra! Det är samma skiva som ligger på köksön.

Jag följer även din bygga-hus-blogg, läser om era vedermödor! Vad krångligt det ska vara! Men det kommer att bli super-fint!

Pernilla sa...

TAck Jennica. Jag hoppas du har rätt. :)