31 oktober 2008

Filmen!

Det var faktiskt riktigt spännande att låna ut sitt hus till en filminspelning! Det kommer alltså att bli en slags utbildningsfilm/informationsfilm om ett nytt planeringsverktyg för hemmet som kommer att ligga på vårt intranät. Alltså enbart till för medarbetare.

Det var roligt att se hur de regisserade skådespelarna och hur duktiga de var på att ta emot kritiken och att de genom att bara ändra en min eller ett tonfall fick scenen rätt! Det var en jätte-söt liten tjej på 10 år också, som var med. Jätte-duktig!

Jag jobbade hemma hela dagen, satt på ovanvåningen och lyssnade på de som stökade runt där nere. Jossan var med fritids på bio i Lund men blev hämtad direkt efter att filmen slutat av mormor och morfar som var super-söta och ställde upp med bilkörning. Så hon kom också hem och fick skåda spektaklet. Hon tyckte det var spännande, speciellt när tjejen var med! Men ibland tyckte hon det var drygt, speciellt de tillfällen när det var tagning och man var tvungen att vara tyst! :)

Men vi mös på ovanvåningen, jag jobbade lite, hon spelade lite dataspel och så spelade vi lite vanliga spel tillsammans. Sedan gav de sig iväg allihop och de enda spår som syntes av dem var att det helt plötsligt låg lite extra frukt i vår nya frukskål och så fanns det kvarlämnad dricka i kylen! :)

När Jens kom hem så åkte vi och inhandlade läskiga kläder till Jossan eftersom hon ska på Halloween-kalas i kväll. Det blev en svart häxdräkt, foto kommer senare! Middagen intogs på McDonalds, vi var alla trötta och orkade inget annat. Tanken var också att vi skulle storhandla....men vi bestämde oss för att göra det ikväll istället. Skönt beslut!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå Jen! Kul med filmen hemma hos er, så spännande.Vilken grej!!!Jag undrar bara varför inte ni själva blev erbjudna att vara skådisar??? En växande familj i ett egendesignade kök??? Hur som helstså ska det bli kul att se den och det andra magasinet ert kök skulle vara med i. Kul. Fy vad det är kallt här i Mora! Det är snö i luften hela tiden. Jag har putsat fönster i stugorna och det blir så fint. Vi åker hem imorgon, lördag. Det värsta är att dom har lovat dåligt väder så det känns lite lagom kul. Men vi satte på vinter
däcken innan vi for hit, så det känns bra. Hoppas att våra djur uppför sig väl. Ha det så gott så länge o hoppas att Josse får det kul på haloweenfesten. Kram, Christine.

Anonym sa...

Oh, förresten så är jag på sluttampen av min bok Tyskungen av
Camilla Läckberg, och undrar om jag kan få låna din Åse av Denise R
men det kan vi prata om när jag kommer hem. Ni får gärna låna Mamma Mia filmen av oss! Kram Christine.

Jennica... sa...

Hej Stin,

Efter att ha hört de "riktiga" skådisarna, så hade inte jag velat göra något försök! Det var liksom inte så att de satt och berättade om köket, utan mer som en handling om än i små sekvenser. Det hade jag inte fixat! Gillar visserligen att vara i centrum och tramsa :) men att spela teater har aldrig varit min grej.

Klart du får låna "Åse"! Har du läst de andra två, "Jenny S" och "Matilde"? Jag har de med om du inte gjort det.

Kör nu försiktigt i morgon!!!
Vi ses - KRAM!!

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Jennica, kul att du hittat till min blogg! Tack för dina fina kommentarer och härligt med någon som delar min passion för rosa och melodifestivalen!

Hoppas du får en härlig helg!

Kramar Petra