26 oktober 2008

Helg-mys

På lördagen sov vi ganska länge, vilket var skönt! Jag och Jossan sov i vår säng och Jens hade lagt sig på soffan i tv-rummet så att han inte behövde "knö" ner sig mellan oss när han kom hem! :)
Dagens mission var för mig: stryka och pärla. 

Men först var det dags för ridning, jag och Jossan var iväg och hon var lika duktig som vanligt. Jens var och köpte lister och spånskivor till biorummet. Nu har han gett upp på vår snickare som aldrig har tid att komma, utan nu ska han göra det sista själv.

Efter ridningen kom Rebecca från Lomma hit och lekte med Jossan. Det blev en heldag som slutade med att hon sov över. De hade riktigt skoj!! Verkligen lekte, men hästar, bratz och en massa annat.

Jag strök lite grann.....men sedan blev det inte så mycket mer med mina missions. Det var ju vackert väder så jag och Jens gick en långpromenad medan tjejerna lekte. Sedan blev vi trötta så vi la oss i varsin soffa och tittade på film. Känns helt overkligt lyxigt att ligga och titta på tv sådär mitt på eftermiddagen, slumra till lite.....men skönt.

Det blev en lat kväll som slutade med att vi åkte och köpte pizza, ibland bara orkar man inte. Tjejerna somnade i samma säng, Jossans extra säng som hon har på rummet. De var riktigt söta där de låg tätt i hop med varsitt gosedjur under armen. :)

I dag sov vi länge igen, tjejerna är ju så stora så de bara sätter igång och börjar leka själva. Det är skönt.....snart är det dags att börja om igen.....med tidiga morgonar.....

Dagens mission: stryka, dammsuga och pärla.

Idag har det regnat, regnat och regnat....trist.... Jag har strukit heela min enorma strykhög, vilket var super-skönt! Jossan har lekt med Rebecca och efter att hon åkt hem så åkte vi till Center Syd. Det var dags för inköp av mössa nr. 2 och andra 3-packet fingervantar......hon är lite slarvig vår tjej!

Jens har fixat och pulat med innerdörrarna till biorummet. Mycket pyssel, men han blev klar. Nu har vi precis ätit jätte-god söndagsmiddag. Jens gjorde stek med fantastisk kantarellsås, den hade jag kunnat äta som soppa! Till detta hade vi ugnstekta grönsaker, kokt potatis och gelé. Så himla gott var det!!!

Så resultatet av helgens mission har väl varit sådär....skönt att allt är struket i alla fall. Men jag hade faktiskt tänkt att plocka fram pärlorna nu......så det är mest dammsugningen som har fått stryka på foten. Förvånande... :)

Varför städningen är lite viktig trots allt ska jag förklara i nästa inlägg..... :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter som en soft och bra helg det där! Min har varit tokslapp, men det kan väl vara skönt det med ibland. :)

Jennica..... sa...

Det behöver man! Det enda jag ångrar är att jag inte dammsög igår eftersom jag nu måste skynda hem och göra det innan de där filmarna kommer! :)