26 oktober 2008

Fredagsmys hos Monika

I fredags efter jobbet så hämtade jag upp Jossan på fritids. Vi åkte och hyrde en film till henne och köpte en massa godis. Sedan åkte vi till Nova Lund och hämtade mina stövlar som de ju lästat ut. De blev bra, fortfarande väldigt tajt men jag är rädd för att lästa ut dem för mycket. Ska försöka tänja ut dem lite själv och går inte det så lästar de ut dem ytterligare i butiken.

Sedan körde vi till Monika, som bor i Lund. Det var bara hon och lilla Maja, som nu är 7,5 månad, hemma. Monika gjorde super-god mat - räkor och grönsaker i het sås med pasta. Jossan fick köttbullar och var hur nöjd som helst! :)

Sedan tittade Jossan på sin film och åt popcorn. Jag och Monika mös i köket med te och godis och en maaassa prat. Jätte-mysigt!!! Det är något alldeles extra mysigt med att umgås med sina tjejkompisar.

Till slut somnade Jossan i soffan och lilla Maja somnade i sin säng, och vi fortsatte prata halva natten.

Jens var i Köpenhamn och åt på gourmetrestaurang med två gamla arbetskamrater som han träffar med jämna mellanrum. Han hade också en mysig kväll och skrämde halvt slag på mig när han kom hem framåt morgontimmarna! :)

Inga kommentarer: