18 oktober 2008

Fredag kväll....och lördag!

Vi hade en mysig kväll på Lemongrass igår. Kimman följde med och det är ju alltid extra mysigt! Kul att träffa alla igen, My träffar jag ju ganska regelbundet medan det blir mer sällan med Petra och extremt sällan med Åsa. Kim och Åsa hade inte setts sedan Kim var ungefär 3 år! :) Men en mysig kväll med fantastiskt god mat som det alltid är på Lemongrass. 

Pappa: Jag tog foto på tjejerna, men jag fick inte lägga ut dem på bloggen så du får se dem vid annat tillfälle! :)

Idag har jag varit med Jossan på gymnastikdagläger i Kävlinge. Det var gymnastikföreningen som hade anordnat läger mitt på dagen. Jätte-kul! De fick pröva på flera nya redskap. Allt avslutades med en liten uppvisning, alltid skoj.

Nu har Jossan duschat och vi har ätit pannkakor till lunch. Jens jobbar idag. Han har ju ett uppdrag för ett företag i Stockholm och han träffar hon som äger det och jobbar i Lund hela dagen. Just nu sitter jag här och tittar på regnet, är super-trött och peppar mig själv att ta tag i lite dammsugning. Jag kommer ju att känna mig så himla mycket duktigare.

Ikväll ska vi till Conny & Carina på middag. Örjan & Maria kommer också dit, plus ett par till som jag inte träffat tidigare. Ska bli super-trevligt!!

Jo - förresten! Jag var en sväng på Nova Lund medan Jossan gympade. Kunde inte låta bli, men var bara tvungen att köpa de där fina stövlarna som jag spanat på. Blev först så besviken då jag bara kunde dra upp dragkedjan till hälften av vaden, men då visade sig min favoritskoaffär sig från sin bästa sida. De kunde lästa ut stövlarna!!! De blir klara i slutet på nästa vecka! Tjohoo!!! Är superglad för dem!!! Det slank visst med en ögonskuga och ett par örhängen också.....och en ny bok till bokklubben, "Lördag" av Ian McEwan (var inte det den som du tyckte var så bra mamma?).

Super-fin ögonskugga med fyra nyanser i grönt/brons från Maybelline.

Glittriga örhängen med Strass från Kicks.


"Lördag" av Ian McEwan, som jag har valt till bokklubben.

2 kommentarer:

Kim sa...

Hur var handbollen då? =D

Jennica..... sa...

Hon hade haft jätte-kul! Berättade om hejarklacken och om deras trummor och så. Hon hade fått autografer också. Vem som spelade var hon däremot inte helt säker på! :)