16 oktober 2008

Bad och ny klänning

Igår hade jag en super-effektiv dag på jobbet! Skönt! Detta trots att jag lunchade med Sara i en halv evighet, vilket var jäätte-mysigt! Men jag hade inga möten, och oj! vilken skillnad det är. Man får ju så mycket gjort! Idag har jag haft mitt enda möte redan, så jag hoppas på samma effektivitet idag.

Igår var Jossan och Jens och badade på simhallen i Lödde direkt efter jobb och skola. Jossan visste inget och blev super-lycklig och höll på att pussa ihjäl sin pappa. De hade det mysigt och badade och busade. De testade också hur långt Jossan kunde simma, eftersom det finns möjlighet att gå på Fridykning om man uppfyller vissa kriterier. Man ska vara minst 8 år och kunna simma 200 meter. Fridykning här innebär nog att man simmar med mask och lite sånt, precis sånt som Jossan älskar. Men hon klarade tyvärr inte de där 200 metrarna utan fick ihop 50, så hon får vänta lite. Tycker i och för sig att hon var duktig som simmade 50 meter!

Själv tog jag en runda på Center Syd i lugn och ro, det var mysigt. Spanade in mammakläder på H&M, tja...sådär kul. Fanns ett par helt ok jeans. Det är det som jag kommer att satsa på när det gäller mammakläder, byxor och kjolar. Toppar och klänningar kan man köpa vanliga, modet är bra för gravida i år. Och om det är lite tight gör inget, magen ska man vara stolt över! :)

Det blev i alla fall en ny klänning från Bondelid som jag köpte på MQ. Den blev jätte-fin och jag ska ha den på lördag när vi ska bort på middag. Jag har en favorit-tjej som jobbar inne på MQ, men hon verkar inte vara kvar tyvärr. Men de hade en annan tjej som också var duktig, och som jag kunde diskutera lite med. Vill kunna få lite tips och råd när jag köper kläder!

Köpte även järntabletter på Apoteket. Jag har börjat känna mig trött igen, så jag pratade med min barnmorska som tyckte det var ok att jag började äta järn. När jag kom hem fick jag en smärre chock när jag såg tabletterna, som inte var tabletter utan kapslar. Jätte-stora!! Försökte och försökte svälja en men hur jag än gjorde så gick det inte. Försökte dricka massor, försökte gömma den i en risifrutti, men inget hjälpte. Får gå tillbaka idag och fråga om de har något i flytande form, eller om det är ok att öppna kapseln och äta de små kulorna som finns i. Det gjorde jag igår....

Nej - nu är det dags att vara effektiv! :)

6 kommentarer:

Kim sa...

Vad duktig Jossan är! Undrar om jag kan simma 50... hmm... det var mitt gamla rekord. :)

Kan du inte äta Duroferon som jag gör? De går att svälja, du såg hur stora de var ju.

Jennica..... sa...

I ärlighetens namn så tror jag att du är duktigare på att svälja än vad jag är.... Men jag ska kolla på Apoteket idag. Tack för tipset!

SSSS sa...

Du är det roligaste jag vet...öppna kaplsarna och äta kulorna....:D
När Solle inte ville äta medicin gömde jag den i ett äpple...det kanske funkar Hehe.
Eller så får du göra jello och peta ner den där....

Gå och kolla om de har några delbara tabletter så du får i dig ditt järn.

Förresten, bra ingen fridykning än!!
Kram
S

Jens sa...

Det är kulorna hon är ute efter... :)

Jennica..... sa...

Jag provade ju att gömma den i risifrutti....men det hjälpte ju inte! Tja, kanske äpple....får väl se om det går i morgon.... :)

Jennica..... sa...

Kulorna?! Jo, tjena!! ;)