13 september 2008

Underbart väder!

Vilket härligt väder!! Sol och blå himmel och sådär härligt klar hög luft. Medan Jens fortsatte att vara duktig (han är det mest hela tiden nu...) och satte upp ett skåp i hallen så gick jag ut på en powerwalk. Jag var ute i 1 timme och 10 minuter, riktigt skönt!! Skönt att komma ut lite och skönt att känna att man blev lite svettig. Och bra för stegräknaren var det, jag är nu uppe i fler steg än jag har haft någon gång, efter en hel dag alltså. Det här blir rekord så det smäller om det!! :)
Igår hade vi en lugn och mysig kväll här hemma. Jens och Jossan var ju hemma och jag passade på att köpa en present som jag fått pengar till av Jens, fotobevis kommer senare ikväll eller under morgondagen! Fin är den!!! :)

Väl hemma så visade Jens lite hyllor som han satt upp i biorummet. Sedan ropade Jossan på oss och vi satte oss alla och tittade på en konsert med Hanna Montana/Miley Cyrus på Jossans rum. Efter ett tag gav jag och Jens upp och började med middagen. Det blev en gryta, eller "panna", med lax, räkor och sockerärtor i skagensås med ris till. Riktigt gott!!!

Nu är Jens och Jossan på ridning och jag ska in till Lund och träffa Nellie. Hon ställer ut smycken och kort bland annat på en kreativitetsmässa, ska bli spännande att se vad hon har gjort! Sedan ska vi gå och ta en fika, ska bli super-mysigt!!

Inga kommentarer: