24 september 2008

Ny mobiltelefon!

Det är med sorg i hjärtat jag nu ska pensionera min fina rosa blanka mobiltelefon. Det är den i särklass snyggaste mobiltelefon jag haft, och faktiskt en av de snyggaste jag har sett. Den var fantastisk i början men nu efter två år så har den lite övrigt att önska. Det är nog mest abonnemanget som har funkat dåligt, jag har världens sämsta täckning som gör att den kopplar ner sig i tid och otid. Sedan verkar den inte gilla att man pratar så länge, har man ett samtal som är längre än typ 10 minuter - ja, då stänger den ner helt enkelt. Helt oberoende av täckning och allt!Så, idag var det dags att titta på en ny! Att jag inte skulle hitta någon som var ens i närheten av att vara lika blank och rosa, det var jag helt inställd på. Så, denna gången fick jag gå mer på funktion är design.....tja, det kan man väl göra någon gång! :)

Den nya telefonen är röd och svart och kan göra det jag vill - ringa, sms:a, mms:a, man kan blogga med den och så har den en väldigt bra kamera. Jag får den på onsdag i nästa vecka, så efter det kan ni få ett mer utförligt betyg.Just nu sörjer jag mest den gamla - fast enbart beroende på utseende!!! Ni ser ju själva, den röda är mycket mer kantig och "vanlig". Jag får väl helt enkelt göra som Jens föreslog, rama in den gamla! :)

5 kommentarer:

Kim sa...

Det var värst vad du stegade på igår, vad gjorde du då?

Jennica..... sa...

Jossan var på gympa i kävlinge och jag hade 1,5 timme att spendera där. Så jag gick....och gick....och gick..... Så i natt vaknade jag av att benen molade och var super-trötta. Då har man ingen vidare kondis.....eller benstyrka...... :)

Men i förrgår var det skandal, inte ens 5000 steg. Men om man kör till jobbet, äter här, kör hem och sedan bara spenderar kväll hemma - då blir det inte många steg!!

När börjar er tävling?

Kim sa...

Den börjar på onsdag, 1 oktober, och håller på i en månad.

Jennica..... sa...

Det ska bli spännande att se hur mycket du knatar om dagarna! :)

Kim sa...

Massvis! Flera mil! Från kaffet och tillbaka säkert 3 ggr om dagen! Det är nog minst 15 steg, bara åt ena hållet!