25 september 2008

Dags för mössa!


Igår var jag och Jossan och handlade mössa och vantar, dags för det nu..... Idag är det visserligen ett helt underbart soligt väder ute, men på mornarna är det kallt! Det blev dock inte den på bilden (!) utan en lite tunnare variant. Det är en fröjd att handla kläder med henne, hon är så himla bestämd och hon vet precis vad hon vill ha!

Det skulle vara en mössa med fleece i, och hon ville titta på Stadium "för där har de en massa mysiga mössor". Hur vet hon det?!?! Men det var där vi hittade den....såklart.... En vit med lite olika mönster på, riktigt snygg. Och så blev det stickade fingervantar från Lindex, trepack med rosa, grå och svarta. Lite strumpor och trosor fick det också bli, och även där så är hon super-bestämd på vilka det skulle vara!! :)

8 kommentarer:

Kim sa...

Klart Jossan har koll med en sådan mamma! :) Varför inte den på bilden? Supercool!

Jennica..... sa...

Javisst är den cool, men lite varm just nu! Kanske vi kan köpa den och spara den till vintern, men jag tror Jossan tyckte att den var mest kul! :)

Kim sa...

Knasigt väder för övrigt, för tunn jacka, halsduk och mössa när jag cyklade hit och sedan kunde man knappt ha jackan på sig på lunchen.

Jennica..... sa...

Nej, lite knas. Men härligt med sol så länge det nu varar!!

När åker ni till Sthlm?

Anonym sa...

Mössan på bilden är ju som klippt och skuren till Jossan

tycker

Morfar

Kim sa...

Imorgon efter jobb och kommer hem på söndag kväll.

Kim sa...

Just ja, jag startar 13.40 och Taina 13.50 på söndag. Så ni vet när tumhållningen ska inledas.

Jennica..... sa...

Tummarna kommer att hållas! Hälsa Taina så gott! :)