08 september 2008

Läsläxa!


Här görs det läsläxa, "Flisans osynliga häst" läser hon. Lite mysigt är det allt att ligga och läsa! Och såå mycket bättre än att titta på TV, tycker den tråkiga mamman som blir mer och mer vuxen för varje dag..... Jag hör mina egna föräldrars ord när jag pratar med Jossan! :) Det är knasigt det där, när man är yngre så har väl alla sagt eller tänkt någon gång att "jag ska aaldrig bli som mina föräldrar" - och så är det precis det man blir!! Dessutom så har jag ju valt att leva tillsammans med en man som på många sätt är väldigt lik min egen pappa....ja, jag säger då det! :)

För övrigt är Jossan grymt effektiv! Samtidigt som hon läser så "går hon in" sina nya gymnastikskor, eller mockasiner eller vad man nu kallar dem!!


2 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Duktiga, duktiga Jossan!!!
Ja, ni är duktiga allesamman. Jag blir trött när jag läser om alla era aktiviteter men jag har väl också varit ung. Nu går det mesta lite långsammare. Kram till er alla tre.

Jennica..... sa...

Bra! Det är väl dags att det går lite långsammare! Ni har hållit ett ganska högt tempo ganska länge. Jag tycker det låter mysigt med lite lugn och ro! :)
Kram kram!