31 augusti 2008

Värsta fika-dagen!!

Idag har det varit värsta fika-dagen! Både mina föräldrar och syster, samt Jens föräldrar och syster har varit här. Och så lill-kusin Oscar såklart! Och så har vi fikat, först frallor med mamma och pappa och Kim. Sedan blev det god vetekrans tillsammans med Frank, Lotta, Sofie och Oscar.
Det har ju dessutom varit super-mysigt väder! Varmt och skönt men ändå sådär klar luft som det är i slutet av sommaren (viskar: 'början av hösten', men det är för läskigt att säga ännu!)
Vi har suttit ute i uterummet och fikat, och så gick vi en lång promenad med Lundberg/Lagercrantzarna. Super-mysigt!

Jossan har varit på kalas i dag med, poolparty! Och det passade ju bra när det var så fint väder! Härligt att hon fick en sån där mysig bad-dag till! De hade suttit ute och grillat också, korv och hamburgare.

För övrigt har Jens haft ytterligare en sån där extremt duktig dag! Han sliter och sliter...... Han har skruvat ihop skåpen till hallen, vilket inte var helt lätt. Det är ju köksskåp vi har köpt och det skulle sågas till täcksidor av stora skivor, allt ska mätas och passas ihop....men det gick till slut. Nu sitter överskåpen på plats och nu kan man se hur fint det kommer att bli. Som kronan på verket så har han städat undan allting, dammsugat och svabbat golvet i hallen!! Han är duktig min älskling!!

Den lilla älsklingen var också duktig till slut, men efter en del bråk, tjat och diskussioner. Nu är det ju läx-dags igen, och med en gång så satte bråken igång. Vi kan ju inte ha det så, utan när vi åt middag så pratade vi om det. Det slutade med att lill-tjejen bröt ihop, och även om det känns hemskt så måste hon förstå att för det första så måste hon göra som vi säger och för det andra så måste man göra sina läxor. Men som sagt, hon var duktig till slut och läste två kapitel i sin läsläxe-bok. Sen kunde hon inte somna utan läste två kapitel till i en annan bok. Lilla söta envisa tjej!!

Jaha, och jag då....vad har jag gjort förutom att fika..... Tja, inte så mycket men jag har i alla fall tvättat en omgång handdukar och så har jag gjort middag. Det blev kycklingwok med kokosmjölk och lite thai-kryddor. Rätt så gott faktiskt!!

Nu sitter vi här igen vid varsin dator, men det börjar bli dags att stänga ner och sitta en liten stund framför tv:n tror jag. Godnatt!!

Inga kommentarer: