30 augusti 2008

Busfabriken och Pumphuset!

Idag har Jossan varit på kalas på Busfabriken i Helsingborg med hela klassen! Ett mecka för alla busungar - klätterställningar, rutschkanor och tusen andra saker att flänga runt i. Alla var genomsvettiga när de skulle hämtas hem! :)
Jag och Jens stannade kvar i Helsingborg, vi tog en fika i Norra Hamnen och tog en sväng på stan. Inga större inköp, lite smått och gott inne på Ordning & Reda. Några mappar till viktiga papper, bland annat till Jossans skolpapper som man nu ska hålla reda på igen. 

Såg "min" väska också! Jag är på jakt efter en ny väska nu inför hösten och har ännu inte hittat någon som jag känt för - tills i dag. Jag hittade den inne på Spirit, en Marc Jacobs.... Ni som kan era designers vet att Marc Jacobs är en just nu väldigt hypad super-känd designer, han gör både kläder, skor och accessoarer. Så det var inte den billiga väskan....några tusen lappar gick den loss på...... Men åhhhhh! vad fiiin den var!!!! Jag till och med drömde om den när vi väl var hemma och jag sov lite middag! :) Är man knäpp då eller?!?!

Nu ikväll har vi ätit middag på Pumphuset i Borstahusen. Det är en riktig favorit! Det är så mysigt där och ikväll var det extra fint eftersom det var så vackert väder. Vi började med att sitta ute, men flyttade in efter ett tag. Jätte-fin solnedgång över Ven. De hade dagen till ära börjat med höstmenyn, mycket gott. Jossan åt friterad spätta med pommes och jag och Jens åt gödkalv med rotfruktsrösti, kantareller och god sås.

Nu har vi hamnat i köket med varsin dator och lyssnar på Creedence Clearwater. Snart dags att hoppa i säng, pömsig!!

Inga kommentarer: