08 augusti 2008

Sempa & Malin

Igår var vi och träffade Sempa, Malin och deras lille Samuel (nu 1 år och 10 månader) hemma hos dem i Vellinge. Allt bara bra med dem, Malin har ju fortfarande sina olika besvär men på flera sätt går det framåt, även om det förmodligen aldrig kommer att bli helt bra. Just nu drömmer hon om att kunna gå på bio, men hon kan än så länge inte sitta upp så länge som en film varar.......svårt att sätta sig in i....
Men en trevlig eftermiddag och kväll fick vi! Det bjöds på god mat, thailändsk köttfärssås med nudlar och god vitchoklad-panacotta till efterrätt. Vi satt ute så länge vi kunde men till slut så blev getingarna allt för många. Detta trots att Jens hade ett krig mot dem, och hans offer slutade alla i en flaska med cider.....! :)

Vi sov över där och i morse fick vi god frukost innan vi begav oss hemåt. Mysigt att träffas igen och vi kommer faktiskt att ses redan i morgon igen. Då kommer de hem till oss, eftersom deras granne ska ha kräftskiva och de har tydligen varnat för att det kan bli högljutt. Så de kommer till oss i morgon kväll och stannar till söndag. Det blir säkert poppis hos Samuel som ääälskar vår studsmatta - och Jossan, som han följde som en liten svans hela tiden! :)

Inga kommentarer: