18 augusti 2008

Duktig och slö helg!

Jossan har varit på ridläger hela helgen, och är ju fortfarande där. I morse lämnade vi henne och så ska hon ju sova över där i natt, så vi ser henne inte förrän i morgon eftermiddag. Spännande för henne! Hon har haft det super-mysigt och skoj! De rider varje dag, de ger mat, mockar, sopar, fixar och donar med hästarna. Igår när jag kom och hämtade henne så skulle hon bara gå ut med "sin" häst i hagen och sedan sopa i stallgången! :) När blev hon så stor!!

Vi har varit på 4-års kalas också! Oscar, Jossans minsta kusin, fyllde år i veckan och i lördags var vi där och firade honom. Vi gav honom en spindelmannen dräkt och ett slags "vapen" som skjuter spindelnät. Att se denna lille kille i spindelmannen dräkten var helt underbart! Han liksom bara "var" spindelmannen! :)

Det har varit mycket OS och slöande i soffan. Det är mysigt med OS och speciellt kul är det nu när friidrotten har satt igång. Jag hade troligen kunnat spendera hela helgen i soffan, men Jens har fått ett enormt duktighetsryck så vi (mest han...) har varit lite duktiga också.

Vi har rensat på vinden. Allt som vi inte använder har slängts ut. En hel del kommer att åka direkt på tippen, men några grejor ska vi lägga ut på Blocket. Det är grejor som vi tycker är för fina för att slänga, som vi kommer att sälja väldigt billigt. Nu är allt som sagt utrensat och det som är kvar är att (förutom att åka och slänga allting...) sortera och lägga iordning det som blev kvar. I alla fall väldigt skönt att själva utrensningen är klar.

Vi ska också organisera vår klädkammare där nere. Som den ser ut idag, så använder vi den så himla dumt. Allt är bara inslängt och det hänger en massa gamla kläder där som vi aldrig använder. Här har vi också rensat ut och jag körde och lämnade en massa påsar med kläder till Myrornas klädinsamling igår. Nu ska klädkammaren inredas med inredning från Elfa, och det kommer att bli riktigt riktigt bra!!

Nu är det ny vecka, första hela arbetsveckan för mig. Tja, det är väl bara att bita ihop och sätta igång. :)

2 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Så duktiga ni är! Vi säger bara att vi ska göra allt till hösten. Men vi har ju tid då.
Kram till er alla från mamma.

Jennica..... sa...

Usch, vi tycker liksom att det känns som höst redan.... :(
Är såå avis på er som har "så mycket" tid!

Vi måste ses snart!
KRAM!!!