21 juli 2008

Bästa kompisar!

Jossan har sin bästa kompis Moa här. Hon ska sova över och deras plan är att de ska sova i kojan! Jag har påtalat risken för andnöd, men är man 8 år är man tuffare än somliga tror och trotsar denna fara! :)
Det är för härligt att se och höra dem! De pratar och skrattar hela tiden. De har lekt och lekt hela dagen. Efter middagen så badade (!) de i vår pool och sedan stod de hur länge som helst i duschen, förmodligen tills varmvattnet tog slut. Det var så underbart att sitta här nere och höra hur de skrattade och gick på. Riktiga asgarv la de av! Jätte-gulligt också att se, hur de schamponerade in och sköljde ur varandras hår!  :)

Just nu sitter de ute i bio-rummet och äter popcorn och ser på High School Musical.....hoppas den är slut snart för jag är jätte-trött! :)

Det är så roligt att Jossan har fått en sån där riktig bästis. Jag minns ju själv hur det var. Min bästis hette Ann-Cristin och vi höll på precis som tjejerna gör nu. Tyvärr har vi nästan ingen kontakt alls idag. Blir nästan lite avis på Jossan och Moa, det är alldeles för lite fnitter med bästisar för min del nu för tiden tycker jag! :)

Inga kommentarer: