02 maj 2008

Jobbar hemma

Idag jobbar jag fastän man borde vara ledig, solen skiner ju! Men jag vill spara mina semesterdagar och jag ligger lite efter i min mailbox. Från början var planen att Jossan skulle vara på fritids och jag skulle jobba halvdag. Detta var hon helt nöjd med eftersom hon tycker mycket om sitt fritids, plus att hon tycker det är mysigt att vara där när det inte är så många barn. (Eftersom "alla" andra föräldrar verkar ha hur många semesterdagar som helst....)

Men nu var det så att jag fick reda på att det bara skulle vara 3 barn, från HELA skolan på fritids idag. Bara Jossan från D-spåret.... Så det dåliga samvetet satte in och jag bestämde att hon inte skulle behöva gå på fritids. Först tänkte jag ta med henne till jobbet, men nu blev det så att hon är hemma hos en kompis istället och jag sitter hemma och jobbar. Och försöker att inte snegla ut på solen allt för mycket! Det blåser lite och jag försöker inbilla mig att det nog inte är så skönt trots allt! :)

Men det blir en kort arbetsdag, det har jag i alla fall bestämt. Måste ju få gå ut och njuta i solen lite. Sedan ligger hela helgen framför oss utan planer. Vi skulle egentligen ha gäster från Köpenhamn men det blir inte av, synd på ett sätt för det hade varit väldigt trevligt men skönt ändå, en hel helg utan mer planer än att njuta i solen, grilla och pyssla i trädgården låter lovely!!

Måste bara berätta att jag var duktig igår och gjorde 11 halsband! Ungefär så många måste jag göra varje dag - minst - för att få ihop en bra kollektion till nästa visning! Fram för fler lediga dagar!! :)

Inga kommentarer: