30 april 2008

Valborgsfirande i Hofterup


Det blev en mysig kväll trots att vi inte hade några planer från början. Jörgen hälsade på och vi grillade kyckling spett, det blev riktigt gott. Till det hade vi klyftpotatis och två kalla såser, en med vitlök och en med tomat och rödlök.

Senare på kvällen var vi i Hofterup för att titta på elden. Det brann bra! Jossan träffade flera kompisar och hade riktigt kul. Hon hade gjort fina teckningar i egna kuvert till mig, Jense och Jörgen som vi fick när elden började brinna. Lite senare så spelade hon på chokladhjulet tillsammans med sin kompis Hannah. De var där själva och efter ett tag så gick vi dit, då hade hon fortfarande 4 stycken 5-kronor i sin hand, det var vad hon hade fått av mig. Men vi upptäckte hennes knep, hon la sin 5-krona på de siffror hon trodde skulle komma upp och om hon inte vann så tog hon tillbaka 5-kronan! :) När vi förklarade att hon var tvungen att ge bort 5-kronan till mannen som skötte chokladhjulet om hon inte vann så såg hon helt oförstående ut! :)

När vi kom hem så kröp vi ner under varsin filt och tittade på tv. Vi smaskade på popcorn och drack kaffe. Så - en mysig Valborgskväll!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Det där med 5-kronan tycker Morfar är smart.

Kim sa...

Helt klart smart! Gevinst hver gang!

Jennica... sa...

Ja, hon är smart hon! (fast just denna gång var det helt omedvetet...) :)