07 mars 2008

En sista rapport!

Nu är klockan tre på natten här och jag har precis kommit hem. Jag har haft en jätte-kul avslutning på denna fantastiska resa! Jag och Hanna har varit och ätit middag på en super-trevlig japansk restaurang med Mark, hans pojkvän Tom och Martin som är Admin manager i Japan.

Efter middagen så begav vi oss till Marks favorit karaoke-ställe, och det är där vi har varit till nu. Helt galet! I Sverige sjunger vi karaoke på en bar inför alla som orkar lyssna. Här i Tokyo så betalar du för ett litet rum med en soffa och en TV och en karaoke maskin. Man väljer ut de låtar man vill från en dator i typ en kiosk. Sedan så sitter man där och sjunger för varandra! Lite små nördigt får jag erkänna, men vad kul vi har haft!

Ibland har det varit one-man-show (mest Mark som har övat mycket....), ibland duett och ibland fullständig allsång! Inte helt enkelt med en röst som låter som om jag är i målbrottet och som knappast klarar några höga toner, men jag gjorde så gott jag kunde......så nu sitter jag här och hostar! :)

Tja, så man sitter där inne och sjunger. Drinkar beställer man via en telefon och det kommer en tjej och lämnar dem.....inget vidare goda drinkar och frågan är om de innehöll någon alkohol överhuvudtaget! Enda gången vi lämnade rummet var när vi skulle gå på toaletten och så hade vi två rökare.

Nu är klockan som sagt runt tre på natten. Väskan är packad och jag ska gå och lägga mig. I morgon ska vi ta en buss till flygplatsen klockan 8.40, flyget går 12.30. Och sedan landar jag på Kastrup klockan 16.00 - i morgon alltså! Tidsskillnaden gör att det ser ut som om vi bara flyger i 3,5 timmar men i själva verket tar flygresa ungefär 10-11 timmar tror jag, man blir lite förvirrad av tidsskillnaden.

Det har varit en fantastisk vecka! Det känns fortfarande overkligt att vi faktiskt är här! Vi har hunnit med väldigt mycket tycker vi och är mycket nöjda. Jag hade aldrig orkat hålla detta tempo med så lite (och ibland obefintlig) sömn längre. Jag tycker mycket om storstäder, jag tycker om att shoppa, att titta på alla människor och få ta del av alla upplevelser. Men det känns som om det räcker med en dos då och då - det ska bli vansinnigt skönt att få komma ut till lugnet där hemma!!!

Inga kommentarer: