25 februari 2008

Tjejmiddag!!

I lördags var det så dags för vår Tjejmiddag! Jag laddade upp med ett träningspass på förmiddagen! Det var ett jätte-kul pass, 3x20 hette det. 20 min aerobic, 20 min step och 20 min styrka. Rejält jobbigt, efter 10 minuter hade jag blodsmak i munnen! :)

Sedan kompletteringshandlade jag lite och åkte hem och började fixa. Dukade fint, städade lite, förberedde mat och gjorde mig fin. Jense tog Jossan på ridningen, hon red på Isabelle som är en fin men snabb och sprallig häst. Det hade dock gått riktigt bra, pappan var stolt! Efter ridningen så duschade de och åkte in till Malmö och träffade Jörgen, de var där hela kvällen.

Klockan fem så kom alla tjejerna! Så kul att träffa alla! Vi drack bubbel och "minglade" lite i köket med lite plockmat. Sedan blev det varmrätt och en underbar efterrätt som Sara gjorde. Efteråt så blev det drinkar, dans och en massa prat - riktig tjejmiddag med andra ord!! :)
Det blev en riktigt lyckad kväll, som avslutades i Malmö med lite mer drinkar och prat.

Vi sov över hos Annika i Lund, två av tjejerna bor i Lund och enklare för oss andra att ta tåg hem därifrån. Vi fick super-god frukost med smoothie, fruktsallad och varma bullar. Super-mysigt att spendera förmiddagen tillsammans också!

Tack tjejer för en super-mysig lördagskväll och söndagsförmiddag!!! KRAM!!!!

2 kommentarer:

Erik och Nellie sa...

Tack till dig för att du bjöd till fest och fixade så fint! Det var verkligen jättekul!!! :)

Jennica... sa...

Tack tack!! Det blev en super-mysig kväll! Men - det gör vi ju om snart igen! :)