17 februari 2008

Let´s dance, Melodifestival, städning och träning!

I fredags hade vi ju fredagsmys jag och Joss! Vi började på Center Syd där vi handlade present till Hannahs kalas. Det blev även ett par nya gympadojor till Joss, de gamla har spårlöst försvunnit! Vi passade även på att äta kvällsmat på Graffiti Café! Däremot blev det ingen fotbollströja, vi hittade bara en och den kostade 500:- och det tyckte jag var för mycket för en tröja som vi bara kommer att använda en gång. Det får ordna sig på något annat sätt.....
På kvällen tittade vi på Let´s Dance och somnade båda två i soffan, mysigt!

Sov länge på lördagen. Jossan smög upp och tittade på TV och åt resterna av sitt lördagsgodis medan jag mös kvar i sängen med min bok. Sedan var det dags att göra sig i ordning för ridningen. Denna gången fick Jossan rida på Diamond som är en stor häst! Hon var jätte-duktig! De tränade på att rida olika ridvägar och hoppning.

Väl hemma igen så hade Jens kommit hem från Helsingborg. Efter lite duschning och lunch så var det dags för helgens "mission" - städa. Sagt och gjort, bara att sätta igång! Jens gav upp efter 5 minuter och åkte och köpte en ny dammsugare! Sedan gick det som en dans!! :)

Såååå skönt att ha det städat igen!

Jossan lekte med den andra Jossan från sin klass. De bestämde att Jossan skulle sova över hos oss. De bäddade i Jossans lilla tält ute i bio-rummet! :)

Det var ju dags för andra omgången i Melodifestivalen också. Vi var riktigt dåligt synkade när det gällde middagen och vi fick springa fram och tillbaka för att hinna laga maten, äta den och i alla fall se en snutt på varje bidrag. Men av vad jag såg så tyckte jag att resultatet var rätt!!

I morse blev vi väckta av att tjejerna kom upp med frukost på säng!! Jag upprepar - Jossan och Jossan kom upp med frukost på säng! Va?!?! Vilka underbara tjejer!! Vi fick ostsmörgåsar och oboy och juice. Sedan satt vi alla fyra och åt frukost i vår säng och när vi ätit upp så kröp alla ner under täcket och så såg vi "Surf´s up" (en animerad film om pingviner som surfar!). Super-mysigt! :)

Efter lite pyssel hemma så skjutsade jag tjejerna till fotbolls-kalaset. Jossan fick låna fotbollskläder av den andra Jossan, de var jätte-fina!

Sedan åkte jag och tränade, det var ett Body Pump pass. Oj oj oj! vad jobbigt det var. Efter 20 minuter så skakade hela min kropp så jag knappt kunde fortsätta! Men jag höll ut. Det var inga större vikter på stången...men det räckte. Jag vågar knappt tänka på vilken träningsvärk jag kommer att ha i morgon...och i övermorgon!

Nu sitter jag här på Jossans rum och skriver. Hon tittar på TV och städar efter tjejernas framfart. Nu ska jag försöka få med henne och duscha, inte hennes favorit. Jo, att duscha är mysigt men att ta sig till duschen är inte lika kul.....

Inga kommentarer: