07 februari 2008

Krabi!

Vi kom fram till Krabi och Maritime hotell ungefär vid halv tre. Vi installerade oss på hotellet och tog oss ner till poolen för ett dopp. Det var en helt annan typ av hotell än Nakara på Koh Lanta. Detta hotellet låg inte vid havet, för det första. Det var stort, som ni kan se på bilden. Det var fint, men att vara där i två veckor var inget som hade lockat oss.


Efter lite mat och bad så gjorde vi oss i ordning och åkte in till Krabi stad. Vi tänkte shoppa lite. Men det blev ingen shopping, det fanns liksom inget att shoppa. Det var kul att ha sett Krabi och se hur de lever stadsliv i Thailand. Vi gick omkring lite, men sedan tog vi en taxi till en Outlet som låg en bit utanför stan. Shoppa skulle vi ju! :) Det blev träningskläder! Vi har upptäckt att vi behöver träna....formen har lite övrigt att önska!

När vi skulle åka från Outleten så fick vi inte tag i någon taxi, så vi fick - gratis - skjuts tillbaka till hotellet av kundservicechefen! De är snälla thailändarna! :)

Vi åt middag på hotellet, faktiskt ingen höjdare. Maten på Nakara var superbra och det var svårt att toppa den! Men det var mysigt, vi satt ute i en park brevid en damm och man såg det upplysta poolområdet. Jossan var super-trött, men vi hann med en Mai Thai i baren innan vi gick och la oss. De hade en härlig bartender, en super-söt thailändsk tjej som jonglerade med flaskorna!

Inga kommentarer: