03 juli 2007

Hälsning från Schweiz



Idag är jag i Schweiz, jag kom igår och åker hem i kväll så det är en kort tripp. Vi är i varuhuset i Spreitenbach, precis utanför Zürich, och utvärderar en pilot av en ny lösning som de har testat här. Allt har gått bra och det har varit två bra arbetsdagar.

Vädret är extremt blandat! Igår regnade det rejält när vi kom, sedan började det hagla och åska. På kvällen så åkte jag och en kollega, Anna, in till Zürich och gick omkring i solskenet och åt middag på en uteservering. Men lagom till kaffet fick vi kasta oss in för att då kom en störtskur!

Jag hann inte se så mycket av Zürich, men det jag såg var vackert! Vackra byggnader och det är alltid speciellt när det är "vatten " i en stad. Floderna Sihl och Limmat rinner ihop i staden och hänger ihop med Zürichsjön. Något sådant....vackert är det i alla fall!
Nu sitter vi och jobbar lite och om en halvtimme är det dags att åka till flygplatsen. Är supertrött, gick upp kl. fem i måndags för att hinna till Kastrup i tid, och i natt har jag bara drömt stressdrömmar och sovit super-dåligt..... Skönt att inte komma hem så sent ikväll, utan det kanske kan bli en tidig kväll. Ska i alla fall bli mysigt att få krama på Jens och Joss, saknar dem!

1 kommentar:

Kim sa...

Coolt! Du bara flyger och far du! =)