29 juni 2007

Dagens Ros!

För en stund sedan så kom jag på en sak!

Igår var vi i Lund och var ute och åt. Vi ställde bilen i ett parkeringshus och man betalade genom att dra sitt kort i betalningsautomaten. Sedan ska man dra det igen när man åker därifrån.....det kom jag på nu att vi glömde!!! Fick smärre panik...tänkte att "nu måste jag åka från jobbet, köra fram och tillbaka till Lund bara för att dra ett kort!!"

Så jag gick in på Lunds stads hemsida, klickade mig fram till "Parkeringsavgifter" (vilket faktiskt var super-lätt att hitta) och där fanns en kontaktperson. Han svarade efter två signaler och sa "men lilla gumman, inte ska du väl behöva köra hit bara för det, det här ordnar vi!" Så han fick ett nummer som stod på biljetten, sedan fixade han så att vi checkades ut vid 20.30 vilket var den tid vi lämnade Lund ungefär.

Hur schysst var inte det!!!!

Dagens Ros till honom!!

3 kommentarer:

Kim sa...

Hörde av mamma igår att jag kanske kommer att slippa få höra pikar om Sveriges rikaste student... är visst en som blivit rik som ett troll!

Kim sa...

Nu är jag och Tainilainen anmälda till Lidingöloppets tjejmil. Vi har fixat billiga tågbiljetter också vilket innebär att resan ToR är billigare än själva anmälningsavgiften! =) Men vi kommer iaf undan med en billig helg i Sthlm, nice! =)

Anonym sa...

Vad duktiga ni är!
Jag tror att jag får backa....håller ju på att dö av 3-4 km....får väl se hur sommarens träning avlöper....