07 juni 2007

London och Järavallen

I morse tidigt, klockan kvart över fyra, så åkte Jens iväg till Staffanstorp för att hämta upp Frank. De åker till London idag! Planet gick redan klockan sju och nu för tiden så måste man ju vara på flygplatsen två timmar innan avgång.

De borde faktiskt vara framme nu. Hoppas de får det riktigt kul! Det är Jens födelsedagspresent till sin pappa. De ska mysa runt, shoppa, gå på seightseeing, äta gott och dricka öl! Jag vet att Jens även har planer för lite karaoke, får väl se hur det blir med det.... :)

Jossan, hon åkte också iväg i morse, men bara över dagen. Hon ska vara på Järavallen hela dagen med skolan - grilla korv, leka och lite så. Det är ju en underbar dag med sol och blå himmel så det kommer att bli super!

Själv så sitter jag här på jobbet och borde ta itu med något antar jag. Lite tungt idag....men men, nu är det dags!!

4 kommentarer:

Kim sa...

Vilken glidar-familj du har! =) Jag ska jobba några timmar, sedan ska jag ta uppsatsen vi ska opponera på och gå ut och lägga mig i gräset och läsa. =)

Jennica... sa...

Det gör du rätt i.
Jag sitter här och börjar känna mig lite kass....trist! Var och köpte Echinacea brustabletter och Kan Jang på lunchen, får väl se om det hjälper. Jag känner mig som en urkramad trasa....

Kim sa...

Stackars Ackisen! Du får ju inte bli sjuk nu!

Anonym sa...

Ja, och nu har vi glidit fardigt... sitter i hotell foajen och skall ata frukost for att sen borja bege sig till flygplatsen. Det har varit en fantastisk London-helg, med mycket ol och langa promenader i Docklands, Bayswater och Soho.... Ses snart!