18 maj 2007

Home alone

Ikväll är jag ensam hemma! Jens har åkt iväg till Kungshamn...eller var det nu Kungsbacka...något med Kungs var det i alla fall! Han ska dyka där hela helgen. Jossan är och sover över hos Molly, hon och en grannhund! :) Ser inte mycket av vår dotter nu för tiden, det är bara kompisar hela tiden. De far ut och in, springer fram och tillbaka mellan husen och rör sig i hela området. Det är jätte-kul för henne att få uppleva det där!

Det har ju varit en härlig kväll, sol och fint väder! Jens och Jossan har varit lediga idag och Jens påbörjade gräsklippning som jag slutförde när jag kom hem! Det blev ett par timmars knegande. Sedan fick det bli röjning här inne efter alla tjejernas framfart... Försöker lära Jossan att man måste försöka plocka undan efter sig, det går sådär..... Men det gäller nog att vara ganska så hård här för annars så får vi springa och plocka efter henne hela tiden...... Det lämnas spår över allt....nya sorters spår, det är inte bara leksaker utan nu är det tomma tallrikar där det har ätits flingor, i bästa fall så står de på diskbänken - i värsta fall är hela köksbordet fullt av tallrikar, flingpaket och mjölkpaket! Det byts också kläder hela tiden och de gamla klädbytena sprids vind för våg runt hela huset! Ena sekunden har hon jeans och t-shirt, nästa sekund kommer hon i vit sommarklänning och vita tights, värsta kalassviden! Sedan är det shorts....kjol...osv osv!

Ja ja, nu sitter jag i alla fall här och pustar ut för första gången idag - SKÖNT! Har duschat, ska kolla lite TV och sedan gå och lägga mig och läsa. Imorgon är det lördag vilket innebär ridning och på kvällen blir det tjejmys! Min kompis Pernilla kommer hit på middag och sover över. Jossans kompis Moa kommer hit och sover över. Det är mycket "sova över" just nu! :)

Natti Natti!

Inga kommentarer: