26 februari 2015

Solskenslycka


Soolen!!

Idag har solen visat sig nästan hela dagen. Det har varit kyligt och i morse var det till och med ett par minusgrader, men vilken härlig känsla att se solen! Jag var ute en liten kort stund mitt på dagen när jag gick mellan två kontorshus och känslan av att gå ute i solen......ren lycka! Åhh, vad jag längtar efter våren! Den där solen, den gör mig så himla glad! 

Annars har det varit en vanlig vardag igen! :) Denna dag har innehållit letande efter fotbollsskor med stora tjejen, lilla tjejen har lekt med kompis, vi har ätit pannkakor till kvällsmat, haft lite mer fest med gosedjuren, stora tjejen har dammsugat hela huset och så har vi kramats och läst godnattsaga. 
Jag och de där underbara ungarna!
7 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Visst är det härligt när solen lyser. Älskar det. Härliga bilder på tjejerna. Ha en fin fredag Kram Pernilla

Anonym sa...

Låter helt underbart, precis så som det ska vara. Hoppas ni får en härlig helg med massa sol och mys. Stor kram Kristina

Choices by Annie sa...

Solen är verkligen fantastisk och jag struntar helt i att den visar hur smutsiga fönstren är och hur mycket damm vi har på hyllor och bänkar. Jag bara njuter;)

En härlig fredag önskar jag dig
Kram
Annie

Mycket annat & lite betong sa...

Igår förmiddag såg jag solen en stund men sen kom det där gråa tillbaka. Man får verkligen skynda sig att njuta av solen.
Så mysigt ni har, du och dina tjejer. Trevligt med fest för gosedjuren!
Spännande med dina trädgårdsplaner. Det blir säkert vackert med mycket lavendel. Elefantgräs är fint men det står ju tokigt till. Är det för stort att flytta?

Trevlig helg!
Kram Agneta

Inredning och Guldkanter sa...

Vad mysigt det lät! Ha en fin fredagskväll! Kram Pernilla

Stina I Söder sa...

Visst är det härligt med solen!
Jag håller med dig om Netto, en trist affär där man kan göra fynd ibland.
Vilka fina trädgårdsbilder. Jag har ett par rabatter jag måste få ordning på i vår....
Min vän och kollega Anna har en trädgårdsblogg där hon visar bilder och tips från sin trädgård på norra Öland. Hon vann pris som " Årets Trädgård" i Drömhem och trädgård
Kram Stina

Birgit sa...

Här har det inte varit sol alls idag, men det är ju marknadshelg, det brukar innebära uruselt väder! Men jag håller med, de dagar solen skiner blir man ju bara så lycklig! Och det är ju ljust så länge nu!
Ha en trevlig helg nu!
KRAM