03 januari 2015

Lördagsmys


Vardagslycka!

I morse (ok då...i förmiddags...) när jag vaknade så var jag övertygad om att det var söndag! Jag låg där i sängen och tyckte det kändes sådär allmänt förfärligt att i morgon så skulle klockan ringa vid 6.00. Och så skulle jag lämna tjejerna på kvällen. Kände mig inte alls redo för varken det eller att julledigheten skulle vara slut.

Ni kan ju tänka er lyckan när jag insåg att det faktiskt var lördag! Att vi hade två dagar till på oss att mysa tillsammans i vårt härliga, lugna tempo. Att det fanns en sovmorgon kvar att njuta av. Inte dumt alls! Riktig vardagslycka!

Och denna dagen, som senaste veckornas dagar, har gått i ett makligt tempo. Vi har fortsatt fixa i Johannas rum, vi är inte så snabba, men hon upptäcker så många saker som hon inte lekt med på länge att vi hela tiden får pausa för att leka lite! Och det här med att rensa är svårt. Det kanske inte var så smart att göra denna övning när hon är med. Det hade nog varit bättre att rensa ut leksaker utan henne, hon hade troligen inte märkt om de försvunnit! Som jag skrev igår, där är lite att ta av!

Nu har vi precis ätit middag och jag tror att soffan hägrar. Men man vet aldrig, vi kanske fortsätter en stund till. Det är faktiskt riktigt kul!

Ha en trevlig lördagskväll!


6 kommentarer:

Carola sa...

Skönt att bara ta dagen som den kommer o njuta av inte så mycket måsten.

anettan sa...

Härligt att vakna upp och ta fel på dagarna när det är på det hållet. Kram Anette

Hannis sa...

Lycka att "få" en extradag!
Härligt=))

Hoppas att ni får ännu en mysig dag/ Kram Hannis

Fröken Foto sa...

Hej! Låter som en fin lördag, men mår så bra efteråt, när renset är klart :)

Ursöt kanin i spis :)

Kul att du hittade till min blogg och fotoutmaningen, du är välkommen att vara med hur mycket du själv vill och orkar :) Här hittar du månades teman

http://blogg.frokenfoto.se/2014/12/19/fotoutmaning-52-januari/


och känner du för lite fototips så får man det på mitt nyhetsmail som kommer en gång i månaden. Du hittar ansökan till det på min hemsida.

http://www.frokenfoto.se/

Fin söndag till dig.

kram kram Malin

Hanna sa...

Åh, verkligen lycka att få vara ledig en dag till.

HönaPöna sa...

Härligt med lata dagar tillsammans... här fortsätter vi ett tag till, fast vi ska försöka vända tillbaka dygnet. Inte helt lätt!