31 december 2014

Nyårsfirande
Nyårsafton!

Ikväll ska jag på nyårsfirande med denna lilla donnan! Vi ska på middag tillsammans med vänner och det ska bli väldigt trevligt. En sak som är himla skön är att vi ska inte så långt, bara ett par kvarter bort, och det känns extra lyxigt.

Tyvärr får vi inte sällskap av den stora donnan, hon ska ha lite firande här hemma hos oss tillsammans med en kompis. De ska vara bara de två, laga tre-rätters middag, duka fint och bara ha det mysigt! Och det förstår jag att det är något man uppskattar mer när man är 14 år.

Än så länge tar vi det väldigt lugnt här hemma, men det börjar snart bli dags att förbereda oss. Kvällens middag är knytis och jag är ansvarig för fördrink och tilltugg. Det blir små snittar med chevréost, honung och fikon och så tänkte jag göra parmesanbollar.

Dags att sätta igång! Hoppas ni får en fantastisk kväll allihop!

G O T T   N Y T T  Å R !!!4 kommentarer:

Suz sa...

Mm vad gott det låter ... fördrink har vi inte ens tänkt på! Vi hälsar på hos kompisar och det är allmänt kaos för de har mjölkkor och tre ladugårdar att ta hand om. Jag står för förrätt och efterrätt och assisterar med huvudrätt, vi kör hummersoppa, oxfilé med hemgjord bearnaise och potatisgratäng, haricots vert med smörstekt schalottenlök och sedan dulce de lecheglass med karamelliserade pecannötter:)

Hoppas ni får en härlig nyår!
Kram
Suz

Flower of Fame sa...

Ha så trevligt! Ha ett riktigt Gott Nytt år. Kram Pernilla

Hannis sa...

Parmesanbollar...
Hade jag varit närmare hade jag kommit springandes direkt!

Och som jag önskar dig och dina tjejer ett fint avslut och ett riktigt gott nytt år med massor av fina händelser, nya vägar att prova, och allt sånt som ni vill ha.

Tack fina du, för att du är så mjuk och fin. För att du bjuder på dig själv här och i kommentarer hos mig.

Mysig kväll till er/ Kram Hannis

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Vill bara önska dig en trevlig kväll & ett riktigt gott nytt år. Kramizz Laila