19 september 2014

Underbar sensommar


Det är en absolut underbar sensommarkväll. Vilka dagar vi har, så himla varma, soliga och härliga! Jag är så glad över att vi har fått en så fin september så att övergången till hösten har blivit lite mjukare och mer behaglig. Sommaren har ju varit fantastisk men den försvann så himla snabbt! Dessa dagarna har jag behövt för att få tillbaka lite av den där härliga känslan jag fylls med då solen skiner och värmer. Nu känns det mer ok att hösten är på väg.

Ikväll kommer två fina vänner hem till mig. Proseccon ligger på kylning och jag håller på att förbereda lite gott! Det ska bli supermysigt!

Hoppas att ni också får en riktigt härlig kväll!5 kommentarer:

Lena sa...

Visst är det underbart med sol och värme, livet blir lite lättare. Snart kommer kyla på riktigt och då är det bra att plocka fram sommarminnena. Ha en fin fredag!
Kram Lena

Anonym sa...

Låter som en höjdarkväll fina Jennica njut! kram Sofia

Flower of Fame sa...

Håller med att vi blev snuvade på sommaren snabbt. Fast nu känns det helt ok efter de här fantastiskt fina veckorna. Vädret är helt underbart. Det är bara trädgården som visar att hösten är på väg. Ha en härlig dag Kram Pernilla

Stina I Söder sa...

Hoppas att ni hade en mysig kväll igår! Kram Stina

Choices by Annie sa...

Men visst har det varit fantastiskt. Detta året måste vi väl ändå tillgodosett oss med tillräckligt med d-vitaminer för att klara oss igenom vintern.

Hoppas du hade en trevlig kväll
Kram
Annie