09 september 2014

Ljuset i tunneln


Tisdag morgon. En kort stund för mig själv i köket med mitt kaffe, sitter i morgonrock, har precis duschat. Ska snart gå upp och väcka tjejerna, äta frukost och sedan bege oss till dagis, skola och jobb. Precis som vanligt. Och, jag ser fram emot att åka till jobbet! Jag är så glad över att jag trivs så bra på jobbet igen! En nytändning! En chans, en möjlighet att få göra saker jag tycker om och en känsla av att vara en i gänget, att kunna bidra och uppskattas för det. Underbart! Det fanns en tid, för inte alls länge sedan när dessa saker inte alls var självklara.

Ljuset i tunneln har kommit närmare och vet ni, jag känner mig framme. I ljuset. Det är så mycket som känns bra just nu, mycket som går min väg. Och lite halvkaxigt, så här en tisdagsmorgon med kaffemuggen i handen så tänker jag att det är min tur nu. Jag fnissar lite och kommer att tänka på en textrad av Petter - Det är min tur nu, vinden har vänt!

God morgon på er och tack för alla fina kommentarer ni lämnar till mig! De gör mig så otroligt glad!


10 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Så härligt för dig. Det är du värd. Ha en fin dag Kram Pernilla

Villa Ell sa...

Så härligt att känna att det har vänt för dig..
Det är viktigt att trivas på jobbet och känna sig uppskattad!
Ha en fin dag

Kram Sandra

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig känsla. Det ÄR din tur nu. Jag önskar dig en toppen-tisdag!
Kram Helén

Bloggande 4barnsmamma sa...

Å men vad härligt! Grattis till dej:))

Hannis sa...

Shit, jag har blivit så blödig...
Nu får jag en klump i halsen över din lycka.
Det är så coolt när man börjar känna att man står i ljuset!!!
Kör!
Kram Hannis

Käthes Mode sa...

Det är så inspirerande när man gillar sitt jobb - härligt!

Therese sa...

Så deilig følelse du har nå, ta vare på den i hjertet og plukk den frem når det trengs.

Jeg leste innlegget ditt om å være singel for noen dager siden og har tenkt på det etterpå. Det er klokt det du skriver om forventinger og ett krav om man skal være to for å være vellykket. Jeg tror de som velger å være frivillig barnløs sliter med de samme forestillingene, barn er liksom lykken i livet. Og vist er det det, men det er jo litt slitsomt også ;) Når det gjelder kjærester så tror jeg man først og fremst må prøve å være glad i seg selv, da er det lettere å finne lykken igjen senere.

Home2tiny sa...

Å vad glad jag blir för dn skull, det är verkligen din stund nu o du är sååå värd det. Kör på o njuuut av livet. Kramisar Tina

bara anna sa...

Vad roligt att läsa att du känner dig tillfreds! Det märks genom ditt sätt att skriva att det skett en förändring, så skönt när det går åt rätt håll.
Kram!

Birgit sa...

Men så härligt att du har kommit fram i ljuset och ja, du får vara lite "kaxig" och känna att livet är bra! Vi är alldeles för dåliga på att njuta när det är bra - så passa på! Livet är till för att levas :-) Kram